Uffff, jedu si po škole na krátkou vyjíždku pouze v kalhotech a bundě, nic jinýho jsem si nevzal, jedu krásnej asflat na dvojku nebo trojku(nevím

) v těch nejpoužitelnějších otáčkách(rychlost nevím) levotočivou, stoupavou a utahující se zatáčku. Boky gumy mám špinavý od řádění s Radkem v Mimoni, klopím to, čekám kdy přijde stupačka, nepřišla, zatáčka se utahuje a musim přidat aby mě to vyneslo, zadní špinavá guma se nechytá a já "zmatkuju", prudce přidám plyn, guma se protočí a otáčky v omezovači. Guma se "očistila" a začíná se chytat, řikám si vduchu: uber plyn vole a zmáčkni spojku, jinak tě to vykopne dolů ze stráně. No než jsem stačil zareagovat, guma se chytla a motka mě vykopla tak 5 čísel nad sedlo a zmateně dopadám do sedla jen jednou půlkou

. Rychle zastavuji a jdu se "oklepat". Kdybych kouřil, vykouřím tam krabičku cigaret, jak jsem byl nesvůj a strachy vyděšenej z toho, co se stalo. Jdu k místu kde se mi guma smíkla a opravdu koukám asi na metr dlouhou čáru od gumy, nejbyl jsem jediný, komu se to tam stalo, moje byla třetí v pořadí(nejkratší

). Nic se naštěstí nestalo. Nasedl jsem na moto a radši jsem jel domů, než do dolů, kam jsem měl namířeno. Měl jsem sakra štěstí, štěstí v neštěstí.

pěkně mě xtx vyškolila.